Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Co do nerfu Annie

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PL:

http://polscygracze.pl/nerf-annie-lead-champion-designer-wyjasnia-19-12-2013/

Ang:

We're currently testing 1.25/1.5/1.75s (increasing at levels 1/6/11). That's a nerf to Annie's early game and one that affects duo lane Annie a bit more than solo lane Annie, since she'll be leveling slower. The ult CD reduction is intended to add power to the later part of her power curve, in recognition that the early part's getting reduced.

Opublikowano

Myślę że na początku może to być niekorzystne,ponieważ zawsze na tibera,czy tam W brało się dużo osób w stuna.

Opublikowano

1.75 sek to w tej grze dużo...

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem po co ten nerf. I tak mało trwa stun

Nie potrzebnie nerfią. Mało stun trwa, to nic nie zmieni.

to przez jej ostatnia popularność na bot lane

dla żadnej postaci nie jest na+ kiedy jest bardzo popularna = szybki nerf albo co do dmg albo np itemów z nią związanych czy stylów gry np. proxy singed i zwiększenie ilości gold za kill'e

Hejo

Opublikowano

No dokładnie. Na tych ostatnich kwalifikacjach prawie co mecz Annie zbanowana lub picknięta na bota. To samo spotka Renektona, Elise i inne op ścierwa, które łatwo skontrować no ale przecież płaczą bo nie wiedzą o istnieniu armora, resistów i mercurek :D

Opublikowano
Summon Tibbers ( R ) cool down lowered to 120/100/80 from 120 at all ranks

Faktycznie nerf.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ta dla mnie to jest na + bo wy patrzycie na to tak że ona tylko na suppa teraz jak zyra a na midzie była niezła i nadal jest ale zrobili z niej supporta annie też widzę że coraz częściej na suppa idzie a co do stuna to dobrze bo troszkę za długo trwał i ashe też można zmniejszyć bo jednak te 3.5 s boli a dodajcie do tego leone i GG proste annie na midzie i tak ma dmg w late że 3/4 skile i kill

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...